iCloud'da Birden Fazla Kişi Nasıl Silinir?
Telefon rehberiniz mi dağınık? iCloud'da birden fazla kişiyi aynı anda silerek kişilerinizi nasıl düzenleyeceğinizi öğrenin.
iCloud'da birden fazla kişiyi nasıl sileceğinizi bilmek, kişi listenizi hızla temizlemenizi sağlar. iPhone'unuz gibi diğer Apple cihazlarındaki kişi listenizi optimize etmek istiyorsanız, bu size önemli ölçüde zaman kazandıracaktır. Çünkü bunu iCloud üzerinden merkezi olarak yapmak, söz konusu Apple Kimliğini kullanan tüm Apple cihazlarını etkileyecektir. Ayrıca, iPhone'unuzda birden fazla kişiyi silmenin bir yolu olsa da, bu mükemmel değildir, bu nedenle iCloud yöntemi daha hızlı olabilir.
iPhone'unuzu bir aile üyenize vermeyi planlıyorsanız veya yanlışlıkla kişi listenizi bir arkadaşınızla senkronize ettiyseniz ve tüm bu ekstra isimleri silmenin bir yolu olup olmadığını merak ediyorsanız, sizin için iyi bir haberimiz var: Birden fazla kişiyi silmek çok kolay!
Aşağıda, iCloud'da birden fazla kişiyi aynı anda nasıl sileceğinize dair adım adım bir kılavuz bulunmaktadır. Başlamadan önce, bir masaüstü bilgisayarın (macOS veya Windows olması fark etmez) yakınında olduğunuzdan ve bir iCloud hesabınızın kurulu olduğundan emin olun. Hazır mısınız? Hadi başlayalım.
iCloud'da birden fazla kişi aynı anda nasıl silinir?
1. İnternet tarayıcınız üzerinden icloud.com adresine gidin ve iCloud hesabınıza giriş yapın.
2. iPhone'unuzda görünecek olan 6 haneli iki basamaklı bir doğrulama kodu girmeniz gerekebilir .
3. Kişisel bilgisayar kullanıyorsanız, “Bu tarayıcıya güven” penceresinde “Güven” seçeneğini işaretleyin. Bu sayede, bir sonraki girişinizde doğrulama kodu girmeniz istenmeyecektir.
5. Artık iCloud'da saklanan kişi listenizi görüntüleyebilmelisiniz. Şimdi silmek istediğiniz kişileri seçebilirsiniz.
Windows bilgisayar kullanıyorsanız, Ctrl tuşunu basılı tutun ve silmek istediğiniz kişilere tıklayın (bu, saklamak istediğiniz kişileri atlamanıza olanak tanır). Birden fazla bitişik kişiyi seçmek istiyorsanız, Shift tuşunu basılı tutun ve silmek istediğiniz ilk ve son kişiyi seçin. macOS bilgisayar kullanıyorsanız, Command tuşunu basılı tutun ve silmek istediğiniz kişilere tıklayın. Yukarıda açıklandığı gibi, birden fazla bitişik kişiyi seçmek istiyorsanız, Shift tuşunu basılı tutun ve silmek istediğiniz ilk ve son kişiyi seçin. Seçilen kişiler ekranın sağ tarafında görünecektir.
6. Seçiminizi yaptıktan sonra, sol alt köşedeki küçük ayarlar simgesine tıklayın ve "Sil" seçeneğine tıklayın. Alternatif olarak, Windows'ta Delete (Del) tuşuna veya Mac'te Backspace tuşuna basın. Ardından, açılan pencerede tekrar "Sil" seçeneğine tıklayarak seçiminizi onaylayın.
Tamamdır!
Apple cihazlarıyla ilgili Plus eğitimlerimiz var. iPhone veya iPad'inizi mi paylaşıyorsunuz? iPhone ve iPad'inizde Apple ID'nizi nasıl değiştireceğinizi öğrenin. Yeni e-posta adresi mi? Apple ID e-posta adresinizi nasıl değiştireceğinizi öğrenin. Yeni bir iPhone mu aldınız? Bir iPhone'dan diğerine veri nasıl aktaracağınızı öğrenin.
Yoruma kapalı.